Menetetty

Runoilija Kuunvaippa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2008
Viimeksi paikalla: 8.7.2020 10:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämässä ollaan vain kerran ja sekin on... Jätähän viestiä/mielipidettä runoista.
 

Sait uuden tilaisuutesi ja sen menetit
Et tiennyt elämästäsi tarpeeksi
Et halunnut paljastaa totuutta toiselle
Et antanut enää tilaisuutta itsellesi

Tilaisuutesi oli ja meni, nyt näet sen selän
Tunnet vain sen kaikkoavan kaemmaksi sinusta
Olet jälleen yksin itsesi kanssa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan

Näin juuri.Hyvä runo:)

 

Käyttäjän kaikki runot