tunteet

Runoilija Kuunvaippa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2008
Viimeksi paikalla: 8.7.2020 10:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämässä ollaan vain kerran ja sekin on... Jätähän viestiä/mielipidettä runoista.
 

Onko tunteiden puute helpoitus elämääsi
Tuntuuko niiden katoaminen miltään
Mikä on silloin tämä kipusisälläni

Tunteet orjuuttavat minua tekemään asioita
Tunteet saavat minut tuntemaan itseni
Tunteet tuovat minulle elämäni halun

Kaipaanko tunteitani silloin turhaan
Veitkö tunteeni jälleen jonnekkin mistä niitä en löydä
Vai onko elämäni muuten vain turhan tyhjää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot