Kuu

Runoilija Kuunvaippa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2008
Viimeksi paikalla: 8.7.2020 10:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämässä ollaan vain kerran ja sekin on... Jätähän viestiä/mielipidettä runoista.
 

Miksi huudat nimeäni taivaalta taas
Anna minun jo nukkua ja verhoa itsesi

Täysikuu miksi taas olet taivaalla
Valosi ei anna minulle rauhaa

Huudan nimeäsi pihalla yksin hangessa
Huudan nimeäsi pihalla yksin ruohikossa

Tahtoisin vain nukkua ja sinä naurat
Mitä tahdot minusta jälleen
Tiedät että näen kauneutesi, kirkkautesi
Tiedät ettei sinun sitä minulle tarvitse näyttää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Se valo tosiaan ei anna rauhaa,
vaan valvottaa,
sitten alkaa vain ajatella,
tunnit kuluu eikä
uni tuu.

Hienoa

 

Käyttäjän kaikki runot