Kuoleman keinuva kehto

Runoilija DroppingTears

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuoleman keinuva kehto,
meidät liinaan kapaloi

Kuun katseen alla,
meidät uneen keinuttaa

Katseen muualle kääntäen,
meidät ikuisuuteen kuljettaa

Kantautuu laulu joutsenten,
meidät ikuisuuteen laskien

Kehdon lepoon kauniiseen,
meidät kuolema korjaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, koskettava runo

Varsin kaunis runo! Syntymästä kuolemaan, eteerisen euforian säestämänä. Joutsenet oli hyvä tatsi! Kiitos hienosta teoksesta! : )

 

Käyttäjän kaikki runot