Ehdot

Runoilija DroppingTears

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos haluat katseeni kohtaavan omasi, sinun täytyy ensin tulla näkyviin.
Jos haluat saada minut nauramaan, sinun täytyy tulla kuultavaksi.
Jos haluat minun koskettavan sinua, sinun täytyy tulla lähemmäs.
Jos haluat minun haluavan sinut, sinun täytyy tehdä yksi juttu.

Sinun täytyy oppia rakastamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiitos ;Dd ja nää o kans hyvii<3

 

Käyttäjän kaikki runot