Hiljaa

Runoilija DroppingTears

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaa katson vierestä.
Ihailen äänettömästi.
Katselen inahtamatta.
Sinulla on jo valittusi.
Siksi olen aivan hiirenhiljaa.
En tahdo rikkoa onneasi.
Tyydyn olemaan kuin varjo, koska pidän sinusta niin.
Tahdon vain parastasi.
Luulisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todellinen rakkaus ei ole itsekäs

Aivan ihana <3
Hyvä pointti tässä runossas.. tärkeintähän on, että oli hän olisi sitten onnellinen
sinun kans tai jonku muun.

 

Käyttäjän kaikki runot