Haluaisin

Runoilija DroppingTears

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

" Haluaisin juosta.
Juosta pitkin pimeää, tyhjää tietä.
Loputonta polkua.
Haluaisin tuntea kylmän ilman riipivän ihoani.
Raastavan fyysisen kuoreni verille.
Haluaisin tuntea miten henkeni salpaantuisi.
Miten elämänvelvoite lopettaisi virtaamisen sisälläni.
Haluaisin tyhjentää pääni.
Sulkea silmäni ja jatkaa päättymätöntä matkaani kohti tyhjyyttä.
Haluaisin antaa tuulen raiskata kasvoni.
Viiltää poskia terävillä puhalluksillaan.
Haluaisin huutaa.
Huutaa niin kauan, kunnes äänihuuleni eivät enää kestäisi ja menettäisin ääneni.
Haluaisin, että eksyisit tielleni.
Seisoisit edessäni, etkä väistäisi.
Et päästäisi minua jatkamaan.
Tarttuisit käteeni ja lähtisit johdattamaan kohti tiestä haarautuvaa polkua.

Haluaisit antaa minulle suunnan. "

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot