Joskus

Runoilija DroppingTears

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eilen vielä tunsin sen.
Se ei tahtonut tulla tähän päivään.
Se jäi eiliseen.
Jäi pelkäksi muistoksi muiden sekaan.
Ei sitä edes löydä muistojen arkistoista enää.
Se on täysin unohdettu.
Mitään ei ollut.
Ei sinua ja minua.
Ei yhdessä eikä erikseen.
Vain pelkkä haamumainen tunne siitä mitä olisi voinut olla.
Joskus.
Ehkä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot