Riekaleiksi revityt

Runoilija Vaskikello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.6.2019 21:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää ihmettelemässä.



Sinun omasi

on

elämäni

sydämeni

höyhenen kepeänä
iholla

rytminä lantiolla

kuiskeena korvakäytävässä

pulppuavina timantteina
poskilla

kauneimmillaan

 
 

Sopivampaa kuukautta
kuin marraskuu

Tuskin

Repiä riekaleiksi

pilkkoa piiruiksi

Haudata
syksyn jäätyviin lehtiin
se mikä kestämään tehtiin

Lehdettömänä
uuteen
kevääseen uskoen

Selite: 
Hyvästi
Kategoria: 
 

Kommentit

Ai hitsi! Loistavan lukunautinnon jotenkin pilasi toi punakynän töksäytys!
Mutta runohan oli loistava!

 

Käyttäjän kaikki runot