Yön hiipiessä

Runoilija Vaskikello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.6.2019 21:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää ihmettelemässä.



Sinun omasi

on

elämäni

sydämeni

höyhenen kepeänä
iholla

rytminä lantiolla

kuiskeena korvakäytävässä

pulppuavina timantteina
poskilla

kauneimmillaan

 
 

vaihtaisin äänesi
rouhean sametin
rinnoilta kupeiden kautta
kierteleviksi hyväilyiksi

tarinointisi
kosketusta janoavaksi ihoksi

Meidät
rakkaudesta pelottomiksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot