Aikuisen naisen ihon suojassa

Runoilija Vaskikello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.6.2019 21:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää ihmettelemässä.



Sinun omasi

on

elämäni

sydämeni

höyhenen kepeänä
iholla

rytminä lantiolla

kuiskeena korvakäytävässä

pulppuavina timantteina
poskilla

kauneimmillaan

 
 

Näetkö
minut

ilman
pullantuoksua,
pitsejä

Aikuisen naisen ihon suojassa
tytönhupakko kaipaa yhä
sylisi lämpimään
toisiaan hapuilevia huulia
sydäntä sykkimään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana.

Täyteläisen varmaa tekstiä jonka kysymys tuottaa runossa kyllä viehkeän vastauksen ihan itse. Hyvä.

Aika hieno!

Herkkää ja kaunista

Hieno runo, tykkäsin paljon

Nainen! Näen! osaan sinut!

Älä muuta viserrä. Like a virgin lauloi Madonnakin...

Ken kaipaa, hän ymmärtää. Kaunis runo, pidän myös pullasta :)

 

Käyttäjän kaikki runot