Nokinen uuni

Runoilija Vaskikello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.6.2019 21:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää ihmettelemässä.



Sinun omasi

on

elämäni

sydämeni

höyhenen kepeänä
iholla

rytminä lantiolla

kuiskeena korvakäytävässä

pulppuavina timantteina
poskilla

kauneimmillaan

 
 

Miten kauan
voi toivo sokaista
rakastunutta
kuurosokeaa sydäntä

vaikka
totuutta tarjotaan
kirkuvin kirjaimin
ravistellaan

Pois kääntyneen
ripauskin toivoa
roihuttaa uudestaan

Hapettomassa hiipuvaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää syntymäpäivää! 😊

Hyvää syntymäpäivää :)

Hyvää syntymäpäivää! 😊

Hyvää syntymäpäivää :)

 

Käyttäjän kaikki runot