Nimetön

Runoilija Vaskikello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.6.2019 21:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää ihmettelemässä.



Sinun omasi

on

elämäni

sydämeni

höyhenen kepeänä
iholla

rytminä lantiolla

kuiskeena korvakäytävässä

pulppuavina timantteina
poskilla

kauneimmillaan

 
 

Hipovia huulia

raukeita silmiäluomia

värähdyksistä
vaeltaviin
väreisiin

- In your dreams

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot