-Yö-

Runoilija Jonne

mies
Julkaistu:
170
Liittynyt: 11.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.2.2024 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.11.1975

Tahtoisin lentää vielä kerran!
 

Yö - sen riippumattomuus
päivien kulusta,
välinpitämättömyys
vapauttaa.
Kauneudenkin voi vain
tuntea pimeässä,
tumman hekuman.
Maalatut huulesi-
olivatko ne unessani?
Yö ottaakin kantaa
puolestasi.
Minä tulkitsen.
Yö on riippumaton
päivien kulusta.
Minä en.

Selite: 
Tähän aikaan ei taida enää ajatus juosta selkeästi
Kategoria: 
 

Kommentit

juuri tämän takia mie olen yöeläjiä. Upeaa tunnetta ja kuvaista!

juuri noin "takkuisia" ajatusten pitää yöllä ollakkin, hieno runo

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot