Sininen peto

Runoilija Hannamai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaanien keittiössä

Sen haju leijailee eteiseen
vastaan tulijaa

Mutta mikä kurluttava ääni!
Punainen piste hohtaa
ovensuusta

Juoksen - eteisen oviaukkoon
- olohuoneeseen - ovenkarmin taa

Apua, miten nopea!

Kahvi valmistui jo
sinisessä keittimessä.

Selite: 
Joku äikäntuntihöpöily Ü
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot