588 päivää

Runoilija Hannamai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ympäripyöreet 120 päivää aikasemmin
ulkona ensihiutaleet
mulle iskettiin päin kasvoja

se särky isoäidin
kädessä
se on syöpä joka on levinny

mä suljin kaiken mielestä
aatellen hiton optimistisesti
kyllä se siitä muuttuu paremmaks

mutta optimisti pettyy
kun mä eka kerran kävelin osastolle
painoin hissin nappeja kolmoskerrokseen

puin maskit ja muut
sä et jaksanu pitää kädestä
ulkona alko näkyä kevät

sitten se sattu
suurpiirteiset 120 päivää jälkeen ensilumen
aamulla soitettiin

nukkunut pois
lentänyt taivaaseen
otamme osaa suruun

mä istuin yöt ja nukuin päivät
21 päivää sekasin
ja me kaikki oltiin kipeitä

sitten mä patosin kaiken sisälle
kaverit sanoi
niillä on todettu keskivaikea masennus

niitä piti kuunnella
perhettä piti auttaa
saatoin unohtaa itteni

eilen kaverin kanssa keskustelu
mä purskahdin itkemää
588 päivää myöhemmin mä vihdoin käsittelin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mullakin on ikävä ja kyyneleet. Rakkaus ei ikinä katoa.

 

Käyttäjän kaikki runot