Ikävä

Runoilija Hannamai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kivistä sydänriipusta
kuvaasi metallikehyksissä
villasukkia jalkojen suojana
jopa tyhjä kirjekuori sun käsialla

Ikävä
tyhjyys
turvattomuus
yksinäisyys

Sun viimiset hetket
kun suhun niin sattui
että et pystynyt edes pitämään
kädestä

Ja mä uskoin
että kaikki paranis
että sä nousisit ja lähtisit taas
haravoimaan meille lehtikasoja

Puhelinsoitto
aamulla kotiin
sä et jaksanu
me ei jaksettu

Syöpäpotilaasta
nro **** tuli
enkeli

Selite: 
~
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvana tunnen tämän runon sillä muutama vuosi sitten isoisäni nukkui pois samankaltaisissa olosuhteissa...

 

Käyttäjän kaikki runot