LAULU EVELLE.

Runoilija Hannamai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä olin rikkinäinen
kunnes sut näin
sua kaukaa katselin
ja rakensin puolikasta itseäin

Sun hymys satuttaa mua
kun sä et mulle hymyilekkään

Sua muut ei huolineet
tuijottivat säälien vaan
sua kaukaa katselin
mulle olit jo koko elämä

Sun silmäs satuttaa mua
kun sä et mua katsokkaan

Koko syksyn kemian tunneilla
rakkauskaavoja laskeskelin
sua jo hiukan lähempää katselin
mulle olit ilma jota hengitin

Sun kätes satuttaa mua
kun sä et mua halannutkaan

Taisi olla jouluna
mä sulle jo puhuinkin
ja vahingossa paljastin
mulle olit unelma

Sun jalkas satuttaa mua
kun sä et mun luokse juossutkaan

Sitten kaikki romahti
jokin meissä meni pieleen
ennen kuin ehdittiin aloittaakkaan
en ollu sulle mitään

Enkä silti voi vaan unohtaa
vaikka muhun sattuu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot