Hetken kuvaus

Runoilija Hannamai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Melkkei kylmä kaffet kupis
leivokse muruset lautasel
rasvatahroi muistiinpanois

Kassakonee kilahrus
puheensorina kahvilan alakerras
teinitytön valitus "mä en voi ajaa mopol ku autot ajaa mun yli"

Edessä olevan naise vahva hajuvesi
mä en voi hengittää
ja kirjan teksti kirkuu kaivojen salvostekniikast

Että mä rakastan maanantaipäivii

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot