Oleminen

Runoilija Hannamai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään mietin
jakkaroita maalatessani
kirkkaan violetil
o se mukavaa ol olemas

kunnes filosofi kysyy
olenko minä olemassa
ja sitte ymmärrän
että se ehk haluaa

pilata kaiken.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauskasti kirjoitettu. Vielä voisit enemmän tuoda esille murretta :)

 

Käyttäjän kaikki runot