Ero

Runoilija Katrina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2008
Viimeksi paikalla: 2.1.2017 23:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.1982

 

Kauan kestänyt tuska
viimein helpotti.
Käännyin ja
kuljin pois.
Takaisin en tule,
en, vaikka
anelisit.

Kaiken antaneena,
luopuneena,
olen väsynyt.
Mitä sain?
En sitä mitä lupasit.
Tämä nuori sydän
on nyt sirpaleina,
yritän päivittäin
kerätä palasia
yhteen, mutten pysty.
Syvät jää arvet.

Selite: 
Pää niin sekaisin erosta, ettei tiedä enää mistään mitään...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot