Hellät hermot

Runoilija Katrina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2008
Viimeksi paikalla: 2.1.2017 23:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.1982

 

Oot aamulla ekana
ja
illalla vikana paikalla

Mä en pääse susta
eroon pitkään aikaan
-vaikka haluisin

Siinä sä viillät ja vihlot
jomotat ja kiristät
mut melkein
uupumukseen saakka

Pidättelen kyyneleitä,
parhaani mukaan yritän
kestää särkyä,
jota en haluaisi kellekään

Hermot hellänä
istun ja kelaan
et miks tää
tapahtu mulle
kai se oli sit
tarkotettu niin

Välilevyn pullistuma,
tuo uskollinen ystävä,
joka ei lähde mielenhallinnalla

Kirotut hermot,
ilman niit mä en
tätä kirjottas

Selite: 
Ajatuksia välilevyn pullistumasta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti nyt ovat asiat jo paremmin.Voimia ja jaksamisia.

 

Käyttäjän kaikki runot