Talviaamu

Runoilija Katrina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2008
Viimeksi paikalla: 2.1.2017 23:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.1982

 

Pakkasta viisitoista,
aamuaurinko yrittää
kurkistaa pilven takaa
ja lumi narskuu
jalkojeni alla.

Matkalla mietin,
kuinka lumi vaientaa
aamuruuhkan äänet.

Ihanan kirpeä pakkanen,
kaunis aamu
ja puiden oksat
ovat verhoutuneet
lumeen.
Hangella kimmeltää
miljoonia timantteja.

Mieleni on rauhallinen,
nyt on hyvä olla.

Selite: 
"Asioilla on tapana kääntyä parhain päin", tosin vuosi sitten en tuota sanontaa uskonut, nyt sen olen itse kokenut <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Talvea kuvaten kauniisti.Rauha huokuu runostasi.

 

Käyttäjän kaikki runot