Pakkanen

Runoilija Katrina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2008
Viimeksi paikalla: 2.1.2017 23:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.1982

 

Pakkanen nenässäni
kävelen yksin
ja mietin sinua

mitä tein väärin
vai teinkö?

mikä sen rakkaudenliekin
sammutti
oliko se liika rakkaus
vai
pakkanen?

Rakastin sinua
koko sydämestäni
mutta se ei riittänyt
et arvostanut
etkä välittänyt

voiko sitä enää paikata?

lähden taas yksin
ulos pakkaseen
ja kylmä
jälleen nenässäni

Selite: 
Tässä puin tunteeni sanoiksi.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot