Rakkaalleni

Runoilija Katrina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2008
Viimeksi paikalla: 2.1.2017 23:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.1982

 

Niin pieni ja pörröinen,
villi ja herttainen

Mielessäni monet ihanat hetket,
itkut sekä naurut

Rakas, meidän matkamme päättyy,¨
mutta elämäsi jatkuu

On mun susta luovuttava,
ymmärräthän tyttö sen?

Uusi koti sua rakastaa
enkä koskaan sua unohtaa saa

Selite: 
Rakas kissani muuttaa uuteen kotiin tänään. Ikävä on suunnaton.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot