Ilman sinua

Runoilija Katrina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2008
Viimeksi paikalla: 2.1.2017 23:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.1982

 

Mieleni kaipaa hellyyttä ja lämpöä,
sydän rakkautta ja välittämistä.

Missä olet, sitä en tiedä.
Koska kohdataan, se jää nähtäväksi.

Kovin olen yksinäinen ja rauhaton
ilman sinua.

Kyynel vierähtää poskelleni.
Tätä oloa ei voi edes sanoilla kuvata.

Kun kaipaa jotakin ihmistä niin
paljon, että tuntuu että henki salpaantuu,
niin onko se sitä itteään, kysyn vaan?

Sekavin tunnelmin suljen silmäni
ja hautaudun peiton alle
toivoen,
että olisit siinä vieressäni <3

Selite: 
Kovin yksinäinen olo kirjoittaessa tätä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Taitaapi olla rakkautta.

 

Käyttäjän kaikki runot