PIENI RAKKAUSRUNO

Runoilija antti

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 30.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Harrastan kirjoittamista. Kirjoitan
myös rakkausrunoja. Olen eläkkeel
lä. Haluan tuottaa iloa kirjoittamisellani.
 

Nuori mies:
nyt olemme asiallisia ja piirrämme käyriä,
mutta katsomme toisiamme salaa,
sillä tiedämme kumpikin,
mikä Sinua odottaa tämän jälkeen:
iloinen ilta, parhaimmat ystävät,
hienostoravintola, riemu ylimmillään,
pitkä, hopeanvärinen auto.
Kaikki valmiina. Juuri Sinua varten.

Ja kun ilta tummuu
johdattaa joku tyttö Sinut luokseen
pieneen ullakkokamariin.
Tytöllä on silkkihansikkaat
ja Sinä olet hänelle Jumala,
olet hänelle teräsmies, olet hänelle prinssi,
olet hänelle satu.
Tyttö tarjoilee Sinulle kuohuviiniä kristallipikarista
hopeatarjottimella.
Hän on huolellisesti valmistellut kaiken:
orkideoja, ruusuja, höyhenenpehmeä vuode,
tunnelmallista viulumusiikkia, niinkuin Sinä vain haluat.
Tyttö puhuu helliä, kauniita, yksinkertaisia sanoja
vuosituhansien rakkaudesta, hyväilee Sinua hiljaa.
Tyttö vapisee innostuksesta ja on valmis todentamaan
kaikki miljoonat tavat, joilla rakkautta Sinua kohtaan
voi ilmaista.
Hän on viaton ja niin pieni ja itkee Sinun onnestasi.
Tähdet syttyvät. Yö on liian kaunis.
Tyttö on nuori ja yö Sinun kanssasi on kaikki,
mitä hän voisi koskaan toivoa, elämän juhla,
kuin suurin mahdollinen voitto,
elämänmittaisen onnen aihe.
Hän on Sinun, kaikki, kaikki on Sinun,
maailma saa jäädä ja ihmiset ja muu,
on kuin olisi vain tämä hetki ja yö
pyhitettynä ikuiselle, kuolemattomalle rakkaudelle
eikä aamua enää koskaan.

Nuori mies:
piirrämme viimeisen käyrän,
katsomme toisiamme salaa,
pitkä, hopeanvärinen auto odottaa
ja jossain on tyttö.
Tytöllä on mustat silkkihansikkaat
ja Sinä olet hänelle Jumala.

antti

Selite: 
Tämä runo on jo vanhempaa tuotantoani, alunperin kirjoitettu maaliskuussa 1984, kun olin kauppaopistossa opiskelemassa. Tämä runo on julkaistu omassa omakustannekirjassani, mutta ajattelin laittaa sen tähän nettiinkin julkaistavaksi. Mielestäni kaunis, tunnelmallinen runo.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oooh kuinka romanttisia runoja!
Onnittelen syntymäpäivänäsi, Kevään Lapsi!

 

Käyttäjän kaikki runot