TANSSI

Runoilija antti

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 30.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Harrastan kirjoittamista. Kirjoitan
myös rakkausrunoja. Olen eläkkeel
lä. Haluan tuottaa iloa kirjoittamisellani.
 

Ilta on jumalaisen kaunis.
Avaan ikkunan merelle.
On kuin huilu soisi.

Elämä on tanssi,
tanssi sinun kanssasi, rakkaani,
tanssi rakkauden suudelmasta toiseen.
tanssi onnen kyynelistä seuraaviin.

Rakkaani, olet kaunis,
kaunis kuin kristallinen veistos
rakkauden tähtien hehkussa,
kaunis kuin rakkauslaulu,
kuin sopraanon laulama aaria
espanjalaisessa illassa,

Elämä on tanssi,
tanssi sinun kanssasi, rakkaani,
tanssi rakkauden suudelmasta toiseen,
tanssi onnen kyynelistä seuraaviin.

Rakkaani, olet ikuisesti minun.
Rakkaani, minä olen ikuisesti, ikuisesti sinun.

Yö on hellä. Yö on ikuisesti meidän.

Hiuksissasi tulipunainen ruusu,
minä janoan
ja meri huokuu.

antti

Selite: 
Tällainen uusi runoni.
Kategoria: 
 

Kommentit

tyylikästä kerrontaa

pidin paljon

Kaunis on runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot