LÄMPÖÖN

Runoilija antti

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 30.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Harrastan kirjoittamista. Kirjoitan
myös rakkausrunoja. Olen eläkkeel
lä. Haluan tuottaa iloa kirjoittamisellani.
 

Kaipaan lämpöön,
rakkauteen,
sinun luoksesi.

Mikä matkatoimisto
järjestää matkoja
ihmissydänten lämpöön?

On niin kylmä,
vaikka on hellekausi,
sieluani paleltaa
hiekkarannalla,
kaipaan suudelmiasi,
kaipaan sylisi lämpöön,
sinä, rakkaani, lähdit pois.
Älä jätä minua!

Harhailen lentokentällä,
etsin lähtöporttia,
minulla on sinua
niin suunnattoman ikävä.

Mikä lentokone vie luoksesi,
rakkaani,
roikun lentokoneen siivellä
tulipunainen ruusu kädessäni,
haluan sydämesi luo,
haluan suudella sinua,
kun tähti syttyy.

antti

Selite: 
uusimpia runojani
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikävää ja kaipuuta huokuu hieno runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot