Enempää ei ole tarpeellista sanoa

Runoilija Lootuskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

_b" ^____^
 

On kulunut puoli vuotta
ja ne kyselevät että

vieläkö olette yhdessä sen Joonaksen kanssa vai kuka se nyt olikaan?

vastaan että
kyllä
vieläkin
ja enempää ei ole tarpeellista sanoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

gallup: vituttaako ketään muuta kaverit ja sukulaiset jotka eivät usko että seurustelusuhteesi on vakava?

 

Käyttäjän kaikki runot