Nimetön

Runoilija Lootuskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

_b" ^____^
 

Kirjota sitten siitä tunnottomuudesta
on siitä aiemmin runojakin saatu

Kun haluaisit kovasti puhua
mutta et hyvällä tahdollakaan keksi mitään sanottavaa
Kun kello on aina liikaa
joku haluaisi huomiosi
ja joku on taas suuttunut

Sulje kone ja mene keittiöön juomaan teetä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja vahva runo, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot