breaking my heart

Runoilija Lootuskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

_b" ^____^
 

Boy with the sweetest smile
oh how you are breaking my heart
breaking when you want to make me feel better
breaking it still
with every word you write

Please don't speak
speak no more
cos your every word are cutting holes to my heart

Selite: 
aika kökkö
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkään tosi paljon!
Kaunis : )

 

Käyttäjän kaikki runot