ahdistaa

Runoilija Lootuskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

_b" ^____^
 

Välillä koko juttu ahdistaa
välimatka
etääntyminen
mitä jos meidän juttumme perustuukin vain fyysisyyteen?

Mutta entä kun olet esimmäinen mies keneen olen koskaan
ikinä
luottanut
Keneen minä sitten voin turvautua?

Yhdessä asuminen
en tiedä toimisiko se
haluaisin silti kokeilla

ja kokonainen vuosi pitäisi vielä odottaa

Selite: 
kunhan taas puran tuntojani
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot