numb

Runoilija Lootuskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

_b" ^____^
 

All is lost
You're quiting too easy
and what im suppose to do for that?

Now im living mouth-to-mouth
cos I can't breath by myself

But I don't feel a thing
Should I be thankful
for not feelin pain?

Selite: 
saankohan mä tästä aiheesta suomenkielistä tekstiäkin joskus. Nyt on sitten lopetettu elämän ensimmäinen suhde
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot