Muistot

Runoilija 6c4fea35e686c216ce7eb191f1a0ce72

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.3.2008
Viimeksi paikalla: 16.9.2018 19:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Läpi huuruisen ikkunan katson ikkunalaudalla kilpaa kimaltavia vesipisaroita, jotka auringon paistaessa haihtuvat hiljalleen tyhjyyteen.

Yhtä häviäviä ovat muistot yhteisistä päivistämme, jotka vielä hetken lämmittävät kylmyyden keskellä, muistojen usvaisen kultaverhon suojissa.

Vaan pian elämän aurinko ja ajan virta rakkauden kristallipisarat haihduttaa..

Siitä on jo niin kauan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot