Ikuinen uni

Runoilija 6c4fea35e686c216ce7eb191f1a0ce72

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.3.2008
Viimeksi paikalla: 16.9.2018 19:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lailla syksyn lehtien hiljalleen haalistuit ja päästit lopulta irti...
Surullinen rytmi polkee paikallaan pilvien toistuvuuden ikuisessa oravanpyörässä, kun en löydä sinua viereltäni.

Vaan ajan synkkä jatkumo vie minua eteenpäin, tuntuu kuin kahlaisin päättymättömässä suossa vailla suuntaa.

Äänet katoavat ympäriltäni ajatellessani sinua, mikään ei enää tunnu samalta, kunnes näen kaukaisuudessa lempeän valon, joka lohduttaen loistaa kirkkaasti kuin silmiesi hohde.

Väsyneenä nousen jaloilleni ja lyön portin takanani lukkoon, otan askeleen kohti uutta tulevaa, ilman sinua...

Lepää rauhassa, ikuisessa unessa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot