Sävellento nro 2006

Runoilija Samuel J. Hackley

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2003
Viimeksi paikalla: 10.12.2019 11:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.4.1981

ota elämä vakavasti, mutta älä vakavana. :)
 

Minä kiitän ja kumarran teitä
...

Kiitän ja kumarran toistamiseen
...

Kumarruksen, kiitoksen kolmannen
teille tahdon omistaa
...

Oi sävelet maestron nuoren
vedenkirkkaat, höyhenen keveät
jotka aatteissain aamun loivat
ajattoman, jumalkasvoisen

Ei tarua talviteillä,
ei keväistä kertomusta
on kujeilua kesätöntä
on sykintää syksytöntä

Vain valkeus ilon ja onnen
leikkisästi liidellen kiitää
virehenä viekkona hymyillen
siivin nokkosperhosen

Päivän syleilyyn äidilliseen
pian löytävi liihottelunsa
halki auringon taivaisten laaksojen
halki raittien seesteellä siveltyjen

Hedelmistään aikansa nauttivia
marjoistaan mielensä muikistavi
kunnes kutsuvi pyöröiset portaat
fanfaareihin iltaisiin

Eloon heräjää ensimmäinen
...

Tokenevi toitotus toinen
...

Kajahtavi kolmaskin kaiku
...

Melankolisemmin matkaansa jatkaa
vaan ei surullisna sielunsa silti
mustavariksena vainen vaappuu
tähtiperheen heräjäviin hoteisiin

Kuorolauluin loistossaan loimuaa
hurmiossa, ken heitä seuraa
vallan vartalossa viekoittavaa värinää
suonet solajavat vadelmaa ja vaniljaa
kansat joukoin rinnoin palavin
öihin taiteellisiin surutonna sukeltaa

Selite: 
Jo kadonneeksi luulemani värssy, joka löytyi viikonloppuna hyllykkösiivousta tehdessä. Esitetty alunperin Taiteiden yössä kesällä 2006.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ja niin
pehmeän herkkää lentoa~

ღ♥``````ღ♥``````ღ♥`````` ღ♥

Hyvää Syntymäpäivää, Onnea :)

ღ♥``````ღ♥``````ღ♥`````` ღ♥

Tämä on sanataidetta parhaimmillaan.

Oikein hyvää syntymäpäivää.

Toivottellee epeli mokoma.

omaperäistä kerrontaa

pidin

On se yhä niin pirun hieno! Toimii niin sanotusti six years afterkin. =)

Ajatella!
Taas on vuosi kulunut.
Onneksesi!

Hienosti soi runosi rytmi, kielikuvien fanfaarit. Kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot