Alman Taunus

Runoilija Samuel J. Hackley

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2003
Viimeksi paikalla: 10.12.2019 11:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.4.1981

ota elämä vakavasti, mutta älä vakavana. :)
 

Paulin partnerilla auto on
Taunus tummanvihree lommoton
vuoda ei, pauku ei
siks kai on tilanne niin mahdoton
ajelemaan, nyt ulos ajelemaan
nyt sitä ajeluttaa täytyy
on kaasuttelu tärkeää

Äy! Äy! Äy! Äy!

Ain kun Pauli saapuu Alman luo
nalkutus on valmis vanha tuo
tänään taas ajellaan
jouda ei jörnästä ei aika suo
ajelemaan, nyt ulos ajelemaan
nyt sitä ajeluttaa täytyy
on kaasuttelu tärkeää

Äy! Äy! Äy! Äy!

Kuulehan sie Alma nyt
tuskastunut olen tämmöiseen
taunustelun tahdon lopettaa
tahdo en autoa sua ainoastaan
ei minnekään, ei ulos ajelemaan
nyt riittää taunustelu saa
Tai lemmenvietti lakastuu

Äy! Äy! Äy! Äy!
(Välisoitto jonka jälkeen kerrataan eka säkeistö)

Alma! A-a-a-a-a-a-a Alma!
Ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta Taunus!
A-a-a-a-a-a-a-a Alma!
Nyt riittää taunustelu saa
tai lemmenvietti lakastuu(x2)

Selite: 
Taunus-sarjan kakkososa. Erottunee varmaan, että Raittisten veljesten Liisan koirasta on sävel. :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

:-)

Jopas on komeeta ajelua ;)
Hitti tästä vielä tulee...*hyräilee ajellessaan*
(ei kylläkään Taunuksella;)
Hieno, kiittelee Marle ;)
Onneksi olkoon, synttärisankari ;)
Ihan mainio! :)
 

Käyttäjän kaikki runot