Elokuinen aurinko kultainen

Runoilija Samuel J. Hackley

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2003
Viimeksi paikalla: 10.12.2019 11:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.4.1981

ota elämä vakavasti, mutta älä vakavana. :)
 

Vedessä olet sinä varttunut
vedessä sinetöity nimesi
Veden äärellä sinua hoivailen
rantapoluilla iltaisin kulkien

Sinun kasvoissas peilikuvani nään
olet äitisi katse kirkkain
Sydämessäsi liekki jokaisen
sukupolviemme kulkijan

Vielä äsken toiveemme hartahin
vielä äsken matkamies kaivatuin
Tänään taivainen lahjamme todellinen
elokuinen aurinko kultainen

Selite: 
Omistettu 7.8.12 syntyneelle Rakkaalle pojallemme :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella herkkä ja kaunis runo.

Wow!

Nyt tuli kyllä tippa linssiin,
niin kauniisti kirjoitat.
Sydämelliset onnittelut koko perheelle ♥

Sydänlämpöisen Ihana runo.

Rakkauden korkeaveisu!
Onnittelen!

Aivan mielettömän kaunis!!! :)

Tässähän ihan herkistyi! Todella kaunis runo, onnen ja rakkauden täyteinen! Hyvää syntymäpäivää!

Kaunis runo.

Meidän pieni matkamieshän tässä, elämän aurinkomme rakkahin, pian nimensä saava kultainen leijonapoika...

Onnellinen runo!

Apua, miten kauan siitä on kun on tullut kyseltyä kuulumisia! Onneksi olkoon pojasta, itselläkin pikku poutapilvipoika, ensi kuussa 1w!

Kaunis runo, josta henkii rakkaus.
 

Käyttäjän kaikki runot