likaiset ajatukset

Runoilija mielettömyys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"elämä on juhla"
 

olet, jotain olematonta paskaa tässä universumissa.
tähtikartan tuntematon yhdistelmä.
sumua maailman kaikkeudessa.
filosofien viimeinen salaisuus.

liian onneton ollakseen olemassa.

vaihtaa haaveensa leveisiin ikkunanlautoihin.
vaikka tilalle saisit kymmenen muuta ja rakkauden.
suuret silmät ja pienen sydämen.

terveet keuhkot ja tervaisen mielen.
rohtuneet ajatukset ja haljenneen huulen.

olet tuhkaa,
kun olet kulottanut parisuhteesi.
parantaaksesi sen, joka ei ole koskaan ollutkaan sinun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jotenkin aistin tässä kyynisyyttä, että elämä olisi seiväshyppyä. salaisuus voi olla hyvinkin yksinkertainen, eikä sinne välttämättä tarvitse mennä vaikeinta reittiä. tai kuka näistä nyt sitten tietää. minä luulen tietäväni.

pidin todella paljon runosta

 

Käyttäjän kaikki runot