helmiä sioille

Runoilija mielettömyys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"elämä on juhla"
 

humaltuneesti heitteillä,
kykenemättömä täyttämään linnunradan kokoista tyhjiötä.
kaadat uuden lasin ja hymyilet pimeyttäsi.
salaisuuksia, joita et kerro edes peilikuvallesi.

poskipäät arvilla
silität mielikuvia päässäsi.

sinä olet ollut olemassa.
-
juopuneen unelma nirvanasta tai ihan miten vaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa kuvausta

pidin todella paljon

todella kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot