pilalla

Runoilija mielettömyys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"elämä on juhla"
 

sydänjuuria myöten katkeroitunut;
olet siinä muotissa jossa sun kuuluu olla.


painelet salaa kynsiäsi ihosi alle ja kiroat.


hymyilevistä silmäkulmista sut tuntee,
- oot jotain sitten tuhkimoiden ja muiden prinsessatarinoiden.


muotokuva, jonka sisällä on kasvava syöpä,
nimeltä viha.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tyylikästä retoriikkaa.

pelottavan paljon kuulosti multa, juuri kuvittelin painavani kynsiä ihoon ennenkuin luin tämän

 

Käyttäjän kaikki runot