olen se

Runoilija mielettömyys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"elämä on juhla"
 

olen se palapelin pala, joka on eksynyt väärään laatikkoon sopimatta kuvaan.

olen se yksi olemassa olevista katulampuista, jota ei ole suunniteltu loistamaan.

olen se syksyn ensimmäinen lehti, joka putoaa maahan, valmiina muuttumaan maan pölyksi.

olen se syöpäsolu, joka tappaa.

olen se yksinäinen sielu ilman vastaparia.

olen se nurkassa oleva henkilö, sanomatta sanaakaan.


olen se, jolle on lahjoitettu kehno kertakäyttöelämä, ilman tarkoitusta.

olen se, joka itkee itsensä uneen yö toisensa perään, voidakseen herätä aamulla uudelleen.

ja kuollakseen uudelleen joka ilta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin koskettava runo,kipeistä asioista kauniisti kirjoitettu, todella surullinen runo. suosikkeihi->

Vahvaa tekstiä rajusta aiheesta. Hienoa!

 

Käyttäjän kaikki runot