sinä olet heroiinia

Runoilija mielettömyys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"elämä on juhla"
 

huuruiseen peiliin kirjoitettuna;
"i love you"
suudelmia vatsalla, kaulalla ja koko iholla.

kosketuksia, jotka ovat huumeeni.
läheisyys on riippuvuuteni.

ja sinä pakotat minut piikittämään itseäni vuorokausi toisen perään.

rakkaus tappaa meistä kaikki,
niinkuin tekee heroiinikin.

mutta ei nisti kadun kulmallakaan pelkää,
hän ei kuole, ilman uutta annostaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava.....

Kirjoitat hyvin. Pakko lukea vain lisää runojasi. Tämä on upea. Loppu kruunaa koko runon.

 

Käyttäjän kaikki runot