hullu tyttö

Runoilija mielettömyys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"elämä on juhla"
 

silmiesi kääntöpuolella universumeja.
niiden piilottamiseen tarvitsen enemmän, kuin olemassa olleet sademetsät ennen paria himokasta ihmistä.
tähtikuvioita takaraivossa ja piilotettuja haavaumia jalkapohjissa.

olet tuhat ja kymmenen muuta.
persoona, jonka voi jakaa seitsemään.
kaunista katseltavaa, helvetin vaarallista pidellä.

tanssit parvekkeiden kaiteilla.
suutelet satunaisia vastaantulevia.
et pelkää kuolla. koska et ole ikinä uskaltanutkaan elää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa. Aiheutti tunne-jännityksen keuhkoissa. Haukon happea.

oho, iski aika pelottavan lähelle. Pidin kovasti

vau, tästä pidän. pisteet häiritsevät, mutta sanat joita käytät ovat hyvin eläviä. Nice.

Mielikuvituksekasta kerrontaa. Pidin!

oho, iski aika pelottavan lähelle. Pidin kovasti

 

Käyttäjän kaikki runot