Maantieteellinen suru

Runoilija Joe Longroad

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuurirunoilija, motoristihenkinen humoristi.
 

Pohjoinen, itä, etelä, länsi.

En tiedä minne lähtisin ilman sinua.

Koilinen, kaakko, lounas, luode.

Nyt kun sinua ei ole enää, voin lähteä minne tahansa.

Pohjoiseen nähdäkseni kylmän maan.
Etelään nähdäkseni etelän auringon.
Itään nähdäkseni auringon nousun.
Länteen nähdäkseni auringon laskun.

Kiipeäsin korkeimmalle vuorelle lähemmäksi sinua. Taivasta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin Koskettava runo.

Koskettavan kaunis.

Koskettaa..kaunis ja surullinen..

Koskettavan haikeaa.

Harvinaisen kaunis.

Kaunis ja persoonallinen, hyvin kirjoitettu.

On hyvä, että olet saanut runoosi nuo ilmansuuntien elementit. Niistä voit ammentaa voimaa:
Pohjoinen on tuulen valtakuntaa. Sieltä saat ilman voimaa -puhdistavaa. Siellä asuu myös meitä ennen eläneiden viisaus. Levitä siis kätesi siellä vuorella ja anna sen puhdistaa.
Idästä alkaa kuvaamallasi tavalla uusi aamu. Uusi päivä. Uusi elämä. Idän elementti on vesi. Niinkuin se on elämämme alussa kohdun lapsivedessä. Elämän, joka rakkaudesta on syntynyt. Anna veden puhdistavan voiman virrata itsessäsi ja rentouttaa ajatuksesi. Täyttää ne rakkaudella.
Lännessä aurinko laskee ja syleilee Äitimaata. Länsi on Äitimaan aluetta. Sen voiman tunnet pitämällä jalat tukevasti maassa tai työntämällä kätesi multaan. Sen voima ja vahvuus on kaikessa elävässä. Sen syliin voi huolensa kantaa.
Etelä on lämmön energianlähde. Niin kuin tuli se nousee ylöspäin spiraalina synnyttäen yhä uudelleen ja uudelleen uutta energiaa ja uusia asioita elämääsi. Nauti sen lämmöstä ja ylhäältä tulevasta rakkauden energiasta koko sydämelläsi -sen avaten.
Huomaatko,
kuinka suuren runon kirjoititkaan? :)))

 

Käyttäjän kaikki runot