Aurinko

Runoilija Joe Longroad

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuurirunoilija, motoristihenkinen humoristi.
 

Aamukaste kopioi askeleesi nurmikolleni.
Mietin miten täydelliset jäljet ne voivatkaan olla.

Aurinko kuivatti kasteen.
Sinä kirottu aurinko.
Minkäs teen, luonnonlakia en muuttaa voi.

Täydellisyys muuttaa vain muotoaan. Niin kai se on.
Lopulta johtaen täydelliseen kaaokseen.

Selite: 
Elämän kaaosteoriaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotain niin romanttista, että se vetosi ainakin minuun.. =)

Kaunista tekstiä joka vain parani mitä useammin luin. Pidän

Tässä on jotain niin romanttista, että se vetosi ainakin minuun.. =)

Kaunista tekstiä joka vain parani mitä useammin luin. Pidän

 

Käyttäjän kaikki runot