Eläkepommi

Runoilija Joe Longroad

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuurirunoilija, motoristihenkinen humoristi.
 

Nykyään taistellaan eläkkeistä,
tuntuu kuin käännetään selässä veistä,

Arvaa miltä tuntuu nuorista meistä?
Kun saadaan vuosisata työssä seistä!

No tällä taidetaan vaan hyvää tarkoittaa,
kuitenkin se monelta motivaation karkoittaa,

No Suomi pysyy pystyssä,
vaikka vähä haavoja rystyssä,

Sisukkaan suomalaisen kädessä känsät,
No mitäpä haittaa herrojen ansat,

Suomalaisia ollaan,
Aina hyvinpäin tullaan.

Ei meitä vastoinkäymiset estä,
eikä meitä verellä pestä.

Meissä on sisu,
siitä mainosti jo aikoinaan isu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oivallinen ajankohtaisruno :))

Oivallinen ajankohtaisruno :))

 

Käyttäjän kaikki runot