Marraskuinen sade

Runoilija Joe Longroad

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuurirunoilija, motoristihenkinen humoristi.
 

Ikkunani on auki.
Vesipisarat sekoittuvat kasvojeni kyyneliin.
En itke, ne ovat vain marraskuisen sateen vesipisaroita,
niin ajattelen.

Ikkunani on kiinni.
Lasin pintaa peittää vieläkin hengityksesi huurre.

Nyt en voi enää etsiä tekosyitä.
Niin suolaisia ovat poskelta tippuvat pisarat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sheen mielipiteseen yhdyn.
Aivan mielettömän upea~<3

Kaunista! (:
Herkkää ja kaunista kuvausta, tykkäilen. muutenki kun luin runojas, täytyy sanoa että sulla on sana hallussa!

Sheen mielipiteseen yhdyn.
Aivan mielettömän upea~<3

Kaunista! (:
Herkkää ja kaunista kuvausta, tykkäilen. muutenki kun luin runojas, täytyy sanoa että sulla on sana hallussa!

 

Käyttäjän kaikki runot