Mieli-ku-vitusta

Runoilija Mikkko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tervetuloa itsetuhoisten ajatusten paratiisiin,täältä saat kertalipun alas
 

jäbä hei siel yläilmois
anna mulle mahis
olla joku muu,
joku kaunis,
tai komee,
ihan sama mikä mut toinen kuitenki.

en jaksa tätä enää.
työtätyötä,kerran mokaat se on potkut ny
voishan sitä muutaki tehä.

mut…

kadotin elämäni ennen syntymääni…

miksen voinu syntyy siks jokska halusin?
se mieli-ku-vitus_olento mun pääs elää,
kasvaa ku suuri kasvain…
miksen voinu olla se?
hey män,give me a chance!
i’m not so bad, i guess.
mulla on vaa mieli-ku-vitusta.

Selite: 
lukekaa tää nii ku kuuntelisitte jotai angstista rap-kappaletta.tää ei oo mikään runo oikeestaan
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikken suuri räpin ystävä ole, tästä varmasti pitäisin. Aivan mahtava.

räppi ei uppooo.. mut tässä on khyl siisti sanoma.
kliffa teksti!

Jokainen kai haluasi joskus olla joku toinen... Pidin kovasti!

Aina se oma risti tuntuu kaikista painavimmalta, olitpa kuka hyvänsä. Kauniit ja komeatkin kärsivät, ihan yhtälailla, vaikka sitä voi olla hankala tajuta, kun on omasta mielestään jotenkin "vähäosaisempi". Joku erittäin kaunis voi kokea kauneutensa jonkinlaisena kirouksena, ihmiset ovat ystäviä vain ulkokuoren vuoksi jne.

Runossasi on vahvaa tunnetta ja kerrontaa. Se kertoo ongelmasta, jonka varmasti moni on kokenut joskus, aina henkilökohtaisesti. Hauskasti olet käyttänyt englantia mukana.

 

Käyttäjän kaikki runot